Partners

Voor realisatie, de ontwikkeling en implementatie van haar innovatieve dienstverlening werkt MediChip samen met ervaren en deskundige partners. Elk met hun eigen expertise.
 

Het bedrijf Decos in Noordwijk ontwikkelt de applicatie voor MediChip. De software engeneering vindt plaats in het development centre van Decos in Pune, India. MediChip heeft daar drie vaste teams van totaal 11 medewerkers, die ondermeer apps ontwikkelen voor mobiele devices.
 

Oracle bouwt voor een aantal zorgverzekeraars de software. Hierdoor kan het systeem van de nieuw aan te sluiten zorgverzekeraars voor Real Time Declareren/Offerte direct worden getest. Daarbij houden beide bedrijven elkaar op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van informatieverkeer met zorgverzekeraar met name op gebied van declaraties

 

 

Fa-med B.V., marktleider in medical factoring, is opgericht door de Landelijke Specialisten Vereniging. Door de zeer zorgvuldige, efficiënte en klantvriendelijke werkwijze is Fa-med al ruim 24 jaar een betrouwbare partner gebleken voor haar klanten. Door onder andere de hoogwaardige kwaliteit en innovatie onderscheidt Fa-med zich in de markt en is als enige ISO 9001, versie 2009 gecertificeerd. Fa-med verwerkt jaarlijks meer dan € 1,2 miljard aan omzet, worden er circa 20 miljoen declaraties verwerkt en 5 miljoen particuliere nota’s verstuurd.

 


 

 
Zijlbaan 44 | 2352 BN Leiderdorp | +31(0)6 20 97 47 60 | info@medichip.nl | www.medichip.nl